Diensten

Wij fabriceren Onderdelen, Producten en Subunits.
Door ons uitgebreide machinepark zijn we in staat een grote variatie aan producten, onderdelen en subunits te produceren van:
– grote tot kleine producten, onderdelen en subunits,
– enkelstuks tot seriewerk en
– eenvoudig tot gecompliceerd.
Wij bewerken zowel Staal, Roestvaststaal, Aluminium, Kunststof als Non-Ferro.

Onze machinebouw.
Machinefabriek P.C. Buitendijk is ook gespecialiseerd in het fabriceren volgens klantspecificatie van enkele stuks tot middelgrote series machines en apparaten.
Tevens maken wij sub-units voor de machinebouw.
Het assembleren van apparaten en machines is ook mogelijk.
Maar ook dat onze klanten verzekerd zijn van tijdige levering van onderdelen en sub-units.
Zo heeft u, in overleg, de mogelijkheid om machineonderdelen en sub-units bij ons in het magazijn voor u op voorraad te houden. Zo bent u altijd verzekerd van een tijdige levering.

Wij kunnen o.a. CNC gestuurde draai- en freesmachines, bewerkingcentra’s en multitask draai/frees machines inzetten maar ook processen als boren, frezen, lassen, brootsen, steken en assembleren.

Wij maken gebruik van een modern ERP systeem waardoor wij het traject van uw producten van het begin tot het eind kunnen volgen in ons bedrijf.

Voor het programmeren van onze machines gebruiken wij een geavanceerd CAD/CAM systeem ( Mastercam )  welke ook de mogelijkheid heeft om DXF, DWG, STEP files en diverse andere formaten in te lezen. Al onze CNC machines zijn op een DNC netwerk aangesloten voor het verzenden en ontvangen van de programma’s.

Ook hebben wij de beschikking over een meetkamer met een gekalibreerde 3D meetmachine.

Nabehandelingen. Wij verzorgen ook alle oppervlakte behandelingen. Machinefariek P.C. Buitendijk beschikken over een prima netwerk van betrouwbare leveranciers. Nabehandelingen zoals: Anodiseren, chemisch vernikkelen, elektrolytisch polijsten, ultrasoon reinigen, verzinken, grade 2 en grade 4 reinigen en verpakken, etc, kunnen wij perfect voor u verzorgen .