Bewerkingen

Wij zijn in staat een grote variatie aan onderdelen van o.a. Staal, Roestvaststaal, Aluminium, Kunststof, Non-Ferro te produceren.

Wij hebben de volgende mogelijkheden tot onze beschikking :

-CNC draaien
Machinefabriek P.C. Buitendijk is gespecialiseerd in CNC draaien. Wij beschikken over meerdere CNC draaibanken, draaibanken met stangaanvoer, aangedreven gereedschap en ook conventionele draaibanken.

-CNC frezen
Machinefabriek P.C. Buitendijk is gespecialiseerd in CNC frezen. Wij beschikken over meerdere 3-, 4- en 5- assige CNC freesmachines, zowel verticale als horizontale machines, 4-assig, met gestuurde draaitafel en 5-assige machines

-Conventioneel draaien, frezen, boren.

-Brootsen en steken van splines en spiebanen.

-Lassen

TIG/MIG RVS, Staal, Aluminium,Manipulator horizontaal en verticaal.     

-Zagen t/m 320mm.
-Meetkamer met een gekalibreerde 3D meetmachine.
-Gekalibreerd meetgereedschap

Onze beschikbare middelen:
Wij maken gebruik van een modern ERP systeem waardoor wij het traject van uw producten van het begin tot het eind kunnen volgen in ons bedrijf. Voor het programmeren van onze machines gebruiken wij een geavanceerd CAD/CAM systeem ( Mastercam )  welke ook de mogelijkheid heeft om DXF, DWG, STEP files en diverse andere formaten in te lezen. Al onze CNC machines zijn op een DNC netwerk aangesloten voor het verzenden en ontvangen van de programma’s.

Wij verzorgen ook alle oppervlakte behandelingen,